Хочеш схуднути? Пий каву!

Скоро літо, а це означає, що багато хто потрапить на пляж. Ну і звичайно хочеться виглядати струнко. І в цьому вам на допомогу прийде кава. Звичайно, тільки кава не вирішить всі ваші проблеми з вагою. Особливо, якщо ви її з любов’ю накопичували на своєму прекрасному тілі). Щоб вага почала йти потрібно задіяти відразу кілька факторів.

Харчуйся вірно!

Першим з них буде звичайно змінити раціон харчування. І бажано вивчити, що таке інтервальне голодування. Тому що саме воно допомагає організму омолоджуватися. Оскільки при не отриманні звичного кількості їжі, організм починає шукати їжу в собі. І першим у їжу він вживає хворі клітини, віруси та ін. Все те, що спокійно зберігається і розвивається в нашому тілі, поки в нас безперервно надходить їжа. І погодьтеся добре коли в організмі запуститься генеральне прибирання. І ось тут нам на допомогу приходить кава. Адже кава сама по собі зменшує почуття голоду. Але врахуйте, чиста кава підвищує кислотність. І саме тому не всім можна на порожній шлунок. Але є вихід! Додайте у вашу каву вершкове масло. Тільки не з крамниці. Підіть на ринок і купіть масло у молочників. І обов’язково уточніть, щоб масло було з вершків. На досвіді знаю, що деякі роблять зі сметани. Таке масло має інший смак. Можна у молочників купити саме вершки. Щоб вони довше зберігалися, їх можна розкласти у формочки і покласти в морозильник. Так вони і зберігаються довше і зручно додавати порційно в ранкову каву. Така кава надовго позбавить вас від почуття голоду.

Поверни собі гарне тіло!

Другий фактор, що впливає на звільнення вашого красивого тіла від зайвої ваги, це фізичні вправи. Тут я думаю кожен собі сам вирішить які вправи йому більше підходять. Але недооцінювати користь від фізичних вправ не можна. Крім спалювання калорій та тренування м’язів, фізичні вправи допомагають справлятися зі стресом. А в наш час стресу в житті кожного більш ніж достатньо. І повірте стрес насамперед відкладається зайвою вагою на вашому гарному тілі. А потім уже психічними розладами. Фізичні вправи у разі допомагають замінити заїдання.

Полюби прогулянки на природі!

Та й третім чинником можна назвати прогулянки на свіжому повітрі. Найчастіше бувати на природі та відпочивати. Бажано при цьому свої телефони залишити вдома. Цю частину можна зарахувати до фізичних вправ. Тому що дії цього виду діяльності схожі.

Які можна зробити висновки? Якщо ви хочете знову бачити своє красиве тіло вільне від зайвої ваги. То треба для цього докласти не багато зусиль. Полюбити себе та приділяти собі трохи більше уваги. Ну а кава вам у цьому допоможе!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *